loader image

Bikefitting

Du har endnu tid at tage dig af de emner, som gerne skal være på plads – når sæsonen begynder.
At al din energi går direkte på asfalten kræver bl.a. en korrekt position på cyklen. En god bikefitting indeholder flere punkter – udover at evaluer din postion på cyklen, tage dine anthropometriske data og juster eller tilpasse din position på cyklen. Det gælder også om at finde styrker og svagheder i kroppens midte, så mobilitet og balance er i top (også kaldt for core strength). Ved hjælp af diverse funktionelle testmetoder opdages atletens deficit mht. mobilitet, balance og kraft , som efterfølgende kan arbejdes på. Hvert disciplin kræver og tillader diverse tilpasninger og hver krop er unikt for sig selv.

etape3 er din partner når det gælder bikefitting, så dine watt kommer på asfalten og forebygge unødvendige problemer pga. disbalancer.