loader image

lactate threshold test/ FTP test

Vil du komme videre med din træning, har du brug for kontante fakta og præcise data.
Hvad data, hvad fakta? For eksempel dit nuværende præstations niveau, relaterede træningszoner og dit udviklingsforløb.
Hvordan skal det gøres? Med monitoring.
En meget udbredt mulighed blandt cykelrytter (ikke kun til pro rytter) er en performance analyse også kaldt for lactate threshold test eller FTP test. Du få information om din nuværende fitness, dens relaterede træningszoner, og en ide om hvad du skal sætte fokus på i de næste uger for at nå dit mål. Udover det kan du kontrollere din præstationsudvikling, idet du sammenligner tests med nogen du har kørt før. Dermed har du en meget præcis information om din udvikling og hvordan træning skal tilpasses for at komme derhen hvor du gerne vil være.

etape3 er din kontakt når det gælder sportscoaching og atletudvikling. Kontakte mig gerne for mere details.