loader image

Goals og motivation

Mål – eller Goals. Godt at have og arbejde på dem. For ikke at miste motivationen, skulle du arbejde med forskellige mål: Process Goals og Outcome Goals. Process Goals er små mål, som du nemt kan klare hver dag. Ved at arbejde med små mål, er du på vejen og lærer at klare dit hovedmål – dit Outcome Goal. En Process Goal kan være at tage hver morgen din hvileplus og måle din kropsvægt. Et lille styk arbejde, men du lærer din krop at kende og kan reagere på forandringer i kroppen. At nå hver dag et lille mål, løfter motivationen og gør dig stærkt. For at kunne fulfylde dine mål – både de stor og de små – skulle du tilpasse dine Process Goals til din nuværende situation. Så mister du ikke modet, forbliver motiveret og kan arbejde mod dit Outcome Goal. etape3 er din partner for at opnå dine mål med individuel planlægning i en holistisk process.