loader image

The chicken or the egg

Sandsynligvis har alle haft en slags digital DIY-træning fase, efter at være udsat i et par måneder med denne udfordrende situation, forårsaget af Covid 19-virussen. Hvad er resultatet af din træning hidtil? Nye forsøg, tilgang eller personal best´s mod dig selv eller digitale venner? Måske er dit præstationsniveau steget på grund af en ikke-planlagt pause? Eller omvendt? Og hvorfor gjorde det det? For at besvare dette spørgsmål, må man vide: Hvad kommer (kom) først? Træning eller hvile, kvaliteten eller kvantiteten, kadence eller kraft, chicken or egg? Med respekt til den aktuelle situation og medførte begrænsninger: opsøg igen den individuelle analoge support og rådgivning fra eksperter i stedet for at satse på den digitale mainstream. Sikre dig et svar i dit tilfælde: hvad kommer først?