loader image

Leomo Type-S

Er en Motion Tracker System som giver dig mulighed til at registrere en række bevægelsesmønstre under cykeltræning indendørs eller udendørs og derefter analysere dem i den gratis Leomo-app. Anvendelse og dataene er meget omfattende, og det kræver en vis ekspertise for at udnytte det fulde potentiale. Derudover har den en række funktioner, der ikke findes overalt i topligaen af ​​cykelcomputere. Når du køber en Leomo Type-S via etape3, får du gratis hjælp til opsætning, brug og evaluering af enheden og data. Du vil også få eksempler, hvordan du kan teste, evaluere og træne på forbedringer, der er af interesse for dig. Brugt korrekt er Leomo Type-S et fantastisk værktøj til at arbejde på din effektivitet på cyklen. Sikre disse fordele nu, og køb din Leomo Type-S hos etape3.