loader image

Performance testing i cykling

En sædvanlig metode at måle ens aktuel præstation på cyklen er performance testing. Som regel afholdes denne test på en ergometer, hvor ens aktuel niveau bestemmes ved at køre et specifik testprotokol. Igennem en åndedrætsanalyse (Spiroergometri) eller ved at evaluere blodprøver (Laktatdiagnostik) i forhold til watt og hjertefrekvens, kan styrke, svaghed og udvikling måles. Trænings indhold og træningsområder skal defineres i samarbejde med ens træner / coach. Forår eller sene vintermåneder er tidspunktet til en første test, for cykelrytter som ønsker at være i form i deres sæson, deres disciplin og mest af alt til deres event eller sæson højdepunkt. etape3 er din adresse til performance testing i cykling, uanset hvilket niveau du er på, og om du fortsætter med eller uden sæsonplanlægning.