loader image

Cykel ferie og træning camps

Så glad for at meddele en tilbagevenden til Costa Blanca-området. Fra min tidligere racerkarriere husker jeg Costa Blanca området som en perfekt destination for træning camps. Regionen er førsteklasses valg, ikke kun pga. vejrforhold i den typiske periode for cyklister fra oktober til marts. Nu er jeg glad for at kunne meddele et samarbejde med 4-stjernet Hotel Cap Negret i Altea/Valencia. Hotellet er super cykel minded, da de har tilrettet deres faciliteter til kravene fra cyklister på ethvert niveau. Ikke for intet, de bedste World- og Pro Tour-teams vælger Hotel Cap Negret ved flere lejligheder i deres forberedelsesfase. etape3 vil tilbyde træningslejre i samarbejde med Hotel Cap Negret og dets lokale partner. Mere information og detaljer følger snart. Imidlertid er du velkommen at henvende dig til etape3 for spørgsmål angående Hotellet. Hvis du ikke kan vente til efteråret 2020, så kan du bare tjekke ind på hotellet for din familieferie i sommeren 2020!