loader image

Remote Testing i Cykling

Remote coaching er ikke noget nyt i coaching af cykelrytter. Kommunikation mellem rytter og coach afholdes via telefon, videomøder, e-mail og software til overvågning af træningen. I coachingforløbet gennemføres tests og cykelløb for at kontrollere om træning resulterer i den ønskede udvikling.  At køre cykelløb er i øjeblikket ikke muligt, men performance tests er nu blevet mulige: ved hjælp af moderne testmetoder kan der nu fortsættes med coaching af cykelryttere i deres præstationsudvikling uden at være i direkte kontakt. Hvis du er interesseret i at løfte din performance på cyklen på et nyt niveau, hjælper etape3 nu med komplet support inklusive fuld performance profiling uden at være i fysisk kontakt. Ring gerne for en uforpligtende samtale og få et godt tilbud.