loader image

Remote Coaching i Cykling #3

Trænings-kontrol, trænings-planlægning og kommunikation mellem træner og atlet i cykling er ikke noget problem via Internettet. Men hvad med at gennemføre en valide performance test for at kontroller trænings-udvikling og tilpasse træning ? Ved en performance test i cykling skal flere parametre tages i betragtning for at tilbyde en nøjagtig og pålidelig diagnose. Som regel gøres dette i et studio med tilsvarende tilbehør som f.eks. en ergometer ved hjælp af spiroergometri eller en laktattest. etape3 tilbyder performance test for cykelrytter i et fuld udstyret studio, og om kort tid også en mulighed, for at gennemføre sådan en test UDEN et besøg af et studio og UDEN at der er nogen kontakt mellem træner og atlet. Remote Coaching hos etape3 cycling concept – mere informationer kommer snart.