loader image

Livets lektioner

Hvilken situation. Ingen forventede noget lignende og i det omfang. Du som atlet, mig som coach, alle står foran en forandring. Hvordan håndterer vi det? Tid til personlig refleksion, som kan hjælpe os med at komme stærkere ud af denne situation, selvom der er en fase med restriktioner eller nedskæringer. Hvad handlede det om før, hvad handler det om nu? Vi er nødt til at lære at håndtere vanskelige situationer, give dem rum og vokse igennem det. Disciplin, udholdenhed og viljen til at ofre skal øves nu. At dyrke sport er muligt – om end kun begrænset eller i cyberspace med andre. Men sundhed – sommetider overset – er det vigtigste. Jeg tror, ​​vi skylder os selv og alle andre at støtte denne situation så effektivt som muligt. Hvad vi lærer nu, kan vi efterfølgende leve videre. Sørg for, at du og dine nærmeste forbliver eller bliver sund og rask.