loader image

UltraSports Sports Nutrition

Hvis du vil øge effektiviteten af din træning, skal du være bevidst og opmærksom på din regeneration. Flere aspekter er vigtige – her er en: Ernæring. Så snart din træning er afsluttet, begynder din regeneration. Kulhydrater, for at opfylde energi til kommende træning (dog afhængigt af ernæringsstrategien) og proteiner til at reparere muskler, skal indtages så hurtigt som muligt for at understøtte din regeneration. UltraSports fra Tyskland tilbyder professionel og afbalanceret Sports Nutrition. Add on Amino fra deres Recovery Line er en af de mest solgte produkter, da det øger regenerationen. etape3 er din partner, for at få den rette balance mellem træning og regeneration. Spørg om flere informationer, når de gælder ernæringsstrategier eller produkter til din træning.