loader image

Træning på Mallorca

Training Camp Mallorca
Foråret er i gang, kilometer er kørt i vinteren, første tempo enheder er afviklet og så af sted til cykel træningslejr på Mallorca. Uden tvivl en oplevelse. Vejret er normalt bedre end derhjemme, solen skinner, den første solbrune, tusindvis af cyklister og en god stemning. Ambitionerne er høje, træningsvolumen øges, intensiteter skrues op og formen stiger allerede de første dage. Efter 14 dage kommer du hjemme og så sker det tit: et par uger senere kommer regningen. Formen stagnerer, muligvis endda en lille infektion, og hurtigt bliver man kastet tilbage med ens præstationsniveau og planen i flere uger. For at undgå dette, hjælper en lille test som viser din aktuel status samt en skræddersyet træningsplan. etape3 hjælper dig med din personlig planlægning – selv når det kommer til cykel træningslejr på Mallorca.