loader image

Mål og selvrefleksion

Ligegyldigt hvordan dit mål ser ud: på podiet ved “din konkurrence” eller bare at tabe sig lidt. At have mål er godt, fordi selvtilliden (og din form) vokser, når du opnår dem. Sæt dig mål, men vær opmærksom på hvad der er muligt på den korte og på den lange bane. Hvad er for højt eller for lavt? Det er lettere og mere effektivt når du arbejder med et system. En mentor eller en træner samt en træningsdagbog er nogen gode redskaber at arbejde med. Beløn dig selv, når du rammer dine mål. Hvis ikke, reflektere over hvordan og hvad der skete. Selv refleksion som atlet er et effektivt redskab til at komme derhen hvor du gerne vil være. etape3 hjælper dig med at oprette dine mål og vejleder dig. Har du spørgsmål til emnet må du gerne send din mail eller ring.